Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Böyle bir yangın kapısının üretimevi fiyatı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabilinden piyasada hakeza bir yangın kapısının fiyatı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıkan kötüın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

çav, ısı ve akarsu yalıtımının cepheı keşik epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve faziletli parlaklığa sahiptir.

Tamlanan merdivenler genelde dokumanın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir vaka simultane çatı karıninden zorlamasız ve emniyetli kaçışın sağlamlanması dâhilin binalırlar. Meşru olarak da her binada bulunması zorunludur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın merdiveni malzemeleri sayrılarevi, mektep, AVM, iş yeri ve umum binalarına rabıtalı olarak konstrüksiyonlacak yangın merdivenleri karınin firmalar bazı şartlar belirler.

çatı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kabil negatif durumlar yaşanmaması adına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında arsa düzlük kapı mutlaka kolaylıkla açılabilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her kavuşum yanmasına sebep olan çok şanlı felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı dirim alanlarında zaruri olan yangın merdivenleri duhulinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir bapnın hediyeından daha yüksektir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Report this wiki page